ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Podávaš len zo zábavy, ale chcel by si zarobiť veľa peňazí? Zabudni. Žiadny zábavný tip s pridanou hodnotou neexistuje. Spraviť tip s pravdepodobnosťou výhry 10000000:1, ktorý nikdy nevyhráš, nie je zábava. Áno… môže sa to podariť. Možno jednému tipérovi na svete raz za rok. Vzhľadom na milióny tipérov a milióny stávok, ktoré sa odohrávajú každý deň, toto sa môže stať jednoducho len náhodou. Každý týždeň napríklad niekto vyhrá lotériu, ale nemôžeš rátať s tým, že to budeš práve ty. Prestaň vyhadzovať svoje peniaze. Buď sa nauč tipovať poriadne, alebo tie peniaze radšej pošli na charitu.

Vytvor si tipovací systém. Analyzuj formu tímov a štatistiky. Sleduj svoj progres a staň sa žralokom, ktorého bookmakeri nenávidia. Najzábavnejšie je, keď sa niekomu podarí spraviť životný tip a hneď vidíš desiatky ľudí so záujmom o ďalšie tipy od tohto človeka. To je takmer to isté, ako keby si šiel za víťazom lotérie a opýtal sa ho, aké budú víťazné čísla na ďalšiu lotériu. Existuje aj lepší spôsob. Môžeš nasledovať niekoho ako nás. Teda niekoho, kto má preukázateľné výsledky, že ti dokáže zarobiť každý mesiac. Trochu zdravého rozumu nikdy nie je na škodu!

Vždy rob klasické single stávky. Pokial to nie je uvedene v tipoch ktore vam posleme inak ako napriklad stavky tipu AKO alebo rozpis.

Je lákavé pokúsiť sa zvíťaziť naraz, ale osvedčenou metódou z dlhodobého hľadiska je robiť single stávky. Stačí, keď nám budeš trošku veriť. Predpokladám, že si v tipovaní dlhodobo, takže sa nemusíš za každú cenu snažiť trafiť hneď mega výhru a potom úplne prestať tipovať. Pokial si v tejto oblasti novacik tak staci nasledovat presne a striktne nase instrukcie.

 Keď stávkuješ, drž sa pri každej single stávke na úrovni okolo 2% zo svojho vkladu. Skutoční profesionáli sa držia na ešte nižšej hranici 1%. Väčšina tipérov ale nemá dostatok voľných peňazí na tipovanie a nemá teda možnosť držať sa takto nízko.

Nemanipuluj s výškou svojich stávok. Ak by si tak urobil, znamenalo by to, že niektoré tipy “zvýhodňuješ” oproti ostatným. Nezvyšuj svoje stávky ani vtedy, keď sa nám s tipmi naozaj veľmi dobre darí. Ľahko sa môže stať, že nasledujúcich pár dní prídu tipy, ktoré nebudú správne a prídeš o všetko, čo si zatiaľ získal. Ak to neurobíš a necháš stávky v pôvodnej výške, nesprávne tipy neurobia takú škodu.

Nad zmenou výšky stávok rozmýšľaj len raz za polrok a určite rob len veľmi malé zmeny.

Môžeš si pozrieť naše tipovacie výsledky. Ak nás budeš sledovať a riadiť sa nami v single stávkach, z dlhodobého hľadiska zarobíš.

Buď realista v predstave o výške výhry. Ak máš na začiatku 100€, máš na 2€ vklad na každú single stávku. Musíš si uveromiť, že určite nejdeš vyhrať tisíce eur za krátky čas. Ak začneš vyhrávať, nenechaj sa zviesť k zvyšovaniu stávok. To by ti s veľkou pravdepodobnosťou spôsobilo stratu. Spoliehaš sa na nás 365 dní v roku. Je nesmierne dôležité zostať na rovnakých stávkach minimálne prvých 6 mesiacov. Ak máš na stávkovanie k dispozícii 100€, ale nie si spokojný s výškou výhry pri stávkach na úrovni 2€, prestaň stávkovať, kým nebudeš mať na stávkovanie viac peňazí. 200€ základ ti zdvihne jednotlivé stávky na úroveň 4€. 1000€ na uroven 20€. Ak sa dokážeš držať tejto zásady, budeš spokojný. Budeš mať dostatočne vysoký bankroll na to, aby si sa vyrovnal s akýmikoľvek variacnym poklesom (Bad RUN). Od začiatku nášho tipovania sa držíme tejto zásady a nikdy sa nestalo, že pri 2% single stávkach by sme sa dostali s vkladom na 0€. Ak sa toho budeš držať, je veľmi pravdepodobné, že budeš mať podobné skúsenosti. Keď príde séria dobrých típov, (HOT RUN) potešia ťa slušné výhry.

Kurzy sú všetko.Veľakrát počuješ niekoho povedať “výhra ako výhra” aj v prípade že kurz, na ktorom tipoval, bol slabý v porovnaní s tým, aký by mohol byť.

 Predstav si, že máš dve benzínky v rovnakej vzdialenosti od tvojho domu. Na jednej natankuješ za 1€/liter a na druhej za 1,50€/liter. Určite si vyberieš tú s lepšou cenou. Presne o to isté ide pri kurzoch. Prečo by si sa mal držať jednej stávkovej kancelárie alebo bookmakera, ktorý nemá najlepšie kurzy na všetko?

Otvor si účet vo viacerých stávkových kanceláriách. V priebehu roka ti práve honba za najlepším dostupným kurzom za naše tipy môže priniesť veľa peňazí. Takže sa určite neuspokoj s tým, že “výhra ako výhra” – to vôbec nie je dobrá stratégia. Keď sa budeš držať vždy najlepšieho kurzu, v priebehu roka to robí naozaj veľký rozdiel.